Vores succes er vores medarbejdere - viden, erfaring og tekniske/faglige kompetencer er noget som vi sætter højt, men personlighed, gennemslagskraft og evnen til at holde en positiv dialog er, al ting til trods, mindst lige så vigtige. 

Vi kikker efter nye kollegaer, der vil være med til at udvikle forsyningssektoren, industrien og byggeriet med grønne, vedvarende og bæredygtige projekter. 

Uopfordret ansøgning

Hvis vi ikke har et stillingsopslag åbent eller et der passer til din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning til mail@ates.dk og skriv “uopfordret ansøgning” i emnefeltet.

Ved at sende din ansøgning accepterer du at ATES A/S beholder din ansøgning og personlige oplysninger i en periode op til 6 måneder.

Vi stiller ingen formkrav til din ansøgning! Men, din motivation må gerne skinne igennem og hvilke kompetencer du mener er dine stærkeste fortrin (bare rolig, du kommer til at lære mange flere med en ansættelse hos ATES A/S). 

Alle ansøgere vil modtage en meddelelse, men vi sender ikke andet feedback ved uopfordrede ansøgninger, medmindre du bliver indkaldt til samtale.

 

Ny dimitteret

Jeg har ingen erfaring, ingen referencer og ingen viden ... Vi har haft dine sko på og kan godt huske at starte på arbejdsmarkedet var en stor mundfuld.

Send din ansøgning til mail@ates.dk og skriv “Dimittend ansøgning [FAGFELT]” i emnefeltet.

Senior og med bunker af erfaring

Jeg har masser af erfaring, bunker af projektreferencer og mere end nok viden at øse af, men jeg vil gerne arbejde på nedsat tid for at også kunne hellige mig mine hobbyer, læsning, familie med mere.

Send din ansøgning til mail@ates.dk og skriv “Senior ansøgning” i emnefeltet.

Studerende / Bachelor projekt / Praktik

Vi tager gerne en snak, hvis du mangler en virksomhed at skive et projekt sammen med eller et sted at være i praktik i. Send din ansøgning til mail@ates.dk og skriv "Studie ansøgning [EMNE]” i emnefeltet.

Vi er mest interesserede i projekter med indhold af;

  • Energi planlægning (geoenergi og eller lagring)
  • Programmering
  • Overfladenær geologi
  • GIS
  • Procesteknik indenfor varme & køling

Hvis du søger om at komme i praktik hos os, så forvent at gummistøvler, notesblok og Excel bliver lige vigtige.

Vi har i øjeblikket ingen åbne stillinger.

Energi fra grund-, spilde- eller havvand? Vi har viden og kompetance

Kontakt os

Om ATES A/S

Energiløsninger baseret på grundvand, havvand og spildevand
Læs mere

Projektering

Vi har lang erfaring med projektering af geoenergi projekter
Læs mere
Cookies
2023 © Envatek
Dixon Creatives